Blogia
imma

www.tiaruru.com

Un món ideal fet realitat en obres plenes de vida i color.
Ruru ens narra la seva pròpia visió de la vida a través de les seves creacions, per ella el pinzell, el rotulador, o el ratolí són una prolongació més de la seva persona. El color ho omple i ho inveeix tot, les seves icones personals són elements que es relacionen directament amb la seva vida més personal, la família els amics, i tot allò que li és més proper són representats amb una naturalitat i una simplicitat fruit d'una creativitat exuberant.
Entrar dins l'Univers Ruru és entrar dins un món on la felicitat i la rialla es converteixen en colors que fan que l'espectador s'ompli de ganes de viure i tirar endavant. Tot el que pinta, dibuixa i crea, és optimisme contingut dins de formes de colors. Darrere de cada quadre, sigui digital, en acrílic, en colaix... hi ha una història, un referent personal captivador, fruit d'una dona lluitadora i segura d'ella mateixa.
Cada creació de la Ruru desprèn les increïbles ganes de comunicar i de captivar l'espectador de totes les edats i nacionalitats... L'art d'aquesta artista ha arribat a fer somiar desperts observadors de tot el món, per tant ens trobem davant d'una creadora plenament reconeguda pels seus i per aquells que s'han acostat a la seva obra a través de la publicació lliure d'internet, i d'exposicions.

Els paisatges que crea són espais per evadir-se del món que cada vegada és més estressant, ofegador i gris, per entrar en un món on tot canvi cap a la felicitat personal és possible. Els personatges que crea, també formen part d'aquest món especial i estan fets per viure-hi, segur que molts quan observen l'obra d'aquesta creadora infatigable, voldrien convertir-se en un d'aquells personatges per poder refugiar-se darrere els arbres fruiters plens de fruits vermells i madurs, o poder ballar emmig de les flors de colors, o simplement pujar sobre un ocell alat i arrencar el vol, lluny de la grisor de les ciutats que ens oprimeixen! Segur que molts voldrien descansar sobre un cor de color rosa cridaner, passejar-se dalt d'un núvol. Agafar els estels amb la mà i acariciar una pesseta disfressada de gat!

Així és la Ruru, entranyable, creativa, creadora del seu propi univers personal, obert a totes aquelles persones que estigui disposades a RIURE; SOMIAR; CREURE EN UN MÖN MILLOR; LLUITAR PER LES COSES JUSTES, seguir els teus sentiments, i ser sempre pur, honrat.... i creure que una VIDA DE COLORS ËS POSSIBLE...

t'estimo mama :)

Imma G.F

1 comentario

Manel -

Totalment d'acord...