Blogia
imma

uuuff!!! primavera!!!

Flipant!! el dissabte vam tenir unes 650 vistes al museu!! tela marinera!! no donva l'abast! em va tocar vigilar la sala del piano, l'habitació de la Gala amb el bany, la biblioteca i la sala dels convidats!!! quin estress!!! a sobre el walki talki no funcionava!! al vespre tenia les cames que em feien un mal!!! i el diumenge va ser més tranquil, però déu ni doret! es veu que l'any dalí dóna per molt!! i més!!!
Avui dilluns no em podia aixecar del llit, jo crec que entre el cansament que porto a sobre, i la primavera que ens deixa a tots una mica trastocadets... em sentia taaaaaaaaaaan xafada que no vegis tu!!! tela marinera!!! Avui no he anat a classe, i no he fet res de bo.. ja m'estic posan al dia que sinó buuufff!!!!!!!!!!
Us deixo el link, per si algú té ganes d'anar al museu dalí, tot i que si jo fos de vosaltres, esperaria que passés l'any dalí, jejeje, perquè tela marinera!!! fundació gala salvador dalí

Bé, l'altre dia em vai deixar de mencionar un dels weblogs més divertits i genials que corren per aquests móns de déu, no és només que sigui el weblog de la meva mare, nono, sinó que és genial pel weblog en si... si teniu temps visiteu-lo el weblog de la RURU , és genial, sobretot perquè no s'està de res, i els colors i els dibuixos són el millor que he vist :).
UN altre blog que no està més de dir, és el del meu nen preció, peixicu preciós, que primer arrufava el nas quan li parlava de weblogs, i ara té el seu propi jejeje visiteu en cogollo és que la gent a vegades sorprèn.. bé a mi ja m'havien sorprès, però cada vegada que llegeixo les seves línies em sorprenen encara més :)
Bé, intentaré fer una mica de feina....

Avui m'ha sorprés una meva companya de treball, la Neus, us poso literalment elñ que ha escrit sobre art i educació.... no sé pas, com completar-ho, ja que està molt bé... i sintetiza molt tot el que podria dir.. m'hauré d'espavilar!
EDUQUEM PER A SER PERSONES EDUQUEM PER A SER PERSONES



El sistema educatiu ha de proporcionar oportunitats educatives a la totalitat de la població per poder donar una total efectivitat al dret de tota persona a l’educació. Establir un sistema educatiu que es caracteritzi per la seva unitat, flexibilitat i interrelacions i faciliti una àmplia gamma de possibilitats d’educació.

L’educació no té que orientar-se cap a la formació d’un futur adult sinó cap a l’infant present, garantitzant la possibilitat de viure la seva infància i de viure-la feliçment. En conseqüència, l’escola no ha de ser una preparació per a la vida, sinó la mateixa vida dels infants.

Dins aquest àmbit podríem incloure el terme “educació emocional” ja que és un concepte que cal tenir molt present en el cicle vital de la persona, des del naixement fins a la seva desaparició. Un procés educatiu, continu i permanent, que pretén potenciar el desenvolupament emocional com a complement indispensable del desenvolupament cognitiu i que té com a finalitat augmentar el bénestar personal i social.

Per tot això nosaltres hem escollit el tema de Educació i Art i ho hem intentat relacionar perquè creiem que és una de les millors formes de desenvolupament de la persona en el món que l’envolta.

L’art aplicat dins l’àmbit de l’educació permet crear un seguit de tècniques i conceptes pedagògics que els alumnes aniran adquirint per poder potenciar, en ells, les facultats que els capaciten per comunicar i integrar-se a través de múltiples camins a les normes culturals que els són idònies. Aquest tipus d’educació s’ha de realitzar de forma individual i col•lectiva.

Nosaltres pensem que educar a través de les arts és un mètode que ajuda a l’alumne a potenciar la seva sensibilitat, a conèixer el món a través de la realitat que l’envolta, en contacte amb el seu medi físic.

Durant el primer període (0 als 7 anys), el nen es caracteritza per la seva gran obertura al món; sense presentar resistència psíquica admet en el seu interior tot el que li surt al pas, amb confiança il•limitada; viu en mig d’un món en què el bé i el mal es barregen indiscriminadament. Tots els òrgans sensorials es troben oberts per rebre tot el que prové del món que l’envolta. Impulsat per la seva activitat interna, el nen respon imitant. Aprèn tot allò útil o desencertant que integra la convivència humana. És en aquest moment que cal actuar i endinsar-lo en el meravellós món de l’art.

Totes les formes d’expressió artística d’un individu tenen les mateixes arrels: la percepció, la transformació que es produeix interiorment i la necessitat d’exteriorització.

Avui dia, en l’àmbit educatiu encara hi ha la tendència a separar els continguts educatius en diferents apartats i les expressions educatives en matèries aïllades. Però la íntima relació que existeix entre aquestes arts permet expressar experiències pedagògiques que ajuden a la percepció, a la creació i a la integració de valors.

En aquest tipus d’educació artística, l’usuari de l’art no necessita posseir grans aptituds per beneficiar-se dels aprenentatges pel que fa a valors que experimentarà: aquests s’aniran integrant d’una forma inconscient i involuntària. Aquesta integració els ajudarà a poder-se comprendre, relacionar-se i comunicar-se de manera satisfactòria amb el món que els envolta.


no puc pas afegir res......

Bona tarda imma!!!!

5 comentarios

ruru -

ejejejje , gracias gracia s, gracia s, jejejejeje apa petons a tots

imma -

jeje sisi , la primavera!!!!

cogollo -

Primavera! ja arriba el bon temps

Manel -

Diuen, que la primavera, la sang altera... pero tens un blog que cal recomanar...
(el de la mare tambe m'agrada)

Polux -

Tiene que ser interesante trabajar en un museo, poder observar las reacciones de la gente ante las obras y escuchar sus comentarios.